Post sponsored by NewzEngine.com

MIL OSI Translation. Region: Russian Federation –

4 August 2021, 12:49

Share this

Design solution

The house has 165 apartments, each with improved finishing according to the standards of the renovation program.

A house was built in the Golovinsky district under the renovation program. The two-section building with underground parking was erected according to an individual project.

“In the Golovinsky district in a new building at the address: Smolnaya street, building 21a this year will begin relocation under the renovation program. Construction has been completed, permission for commissioning has been received, ”said the head

Moscow Construction Department Rafik Zagrutdinov.

When finishing the facade, hinged three-layer external wall panels faced with bricks were used. In addition, air conditioner boxes are installed on the facades.

The house has 165 apartments (35 one-room, 112 two-room and 18 three-room). Two of them are equipped for residents with limited mobility, corridors have been expanded and special plumbing has been installed. Also, all apartments have improved finishing in accordance with the standards of the renovation program approved by the decree of the Moscow Government.

The first floors of the house will be non-residential. Here it will be possible to open shops, cafes, beauty salons, sports clubs, circles and sections for children. In the lobby of the residential part, there is a stroller, a concierge room, a storage room for cleaning equipment, an area for mailboxes.

In each section of the house, lifts with a carrying capacity of 400 and 1000 kilograms were installed, they were equipped with visual and tactile means of information.

The entrance to the building, the floor of the lobby and the elevator hall on the ground floor were made at the same level with the surface of the ground, so that parents with strollers and people with limited mobility can get into the staircase without assistance. And near the entrance, they laid rough tiles so that the residents would not slip at any time of the year.

The new building was equipped with security systems for the entrance to the building, video surveillance, warning and evacuation control in case of fire, fire alarms.

The area near the house was landscaped and landscaped. In the courtyard, a playground and sports grounds were equipped, a lawn and flower beds were laid out, trees and shrubs were planted and a flat parking was made.

EDITOR’S NOTE: This article is a translation. Apologies should the grammar and or sentence structure not be perfect.

MIL OSI Russia News